logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Porsche onderhoud

Koen Exclusief is een Porsche specialist. Sinds 2008 zijn we een zelfstandig servicepunt waar je terechtkunt voor onderhoud, revisie en aan- en verkoopbegeleiding van Porsches (met onderhoudshistorie).

Motorrevisie

Een van de onderhoudswerkzaamheden die we uitvoeren, is het reviseren van de motor. Diverse typen motoren, zowel benzine- als dieselmotoren kunnen door ons worden gereviseerd. Problemen aan de motor worden vakkundig opgelost.

Versnellingsbakrevisie

Wij beschikken over de benodigde specialistische kennis om jouw versnellingsbak weer in perfecte staat te brengen. Tijdens de versnellingsbak revisie worden alle versleten onderdelen vervangen, waardoor de versnellingsbak weer als nieuw wordt opgeleverd.

Custom made

Bij ons ben je geen nummer en staat vakmanschap centraal. Iedere auto die onze werkplaats verlaat, is met de uiterste zorg behandeld en voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Bandenopslag

Voor onze klanten slaan we met alle liefde de banden op. Zo ben je gegarandeerd van de juiste montage en een professionele blik op de slijtagedelen.

Schadeherstel

Schade is nooit fijn maar wij kunnen dit leed verzachten met vakkundige uitgevoerde reparaties en herstel. Op alle werkzaamheden geldt 6 maanden garantie.

Morgen Internet - Zorgeloos website