logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Diensten

Aankoopbegeleiding

Jouw toekomstige droomauto vinden doen we met alle liefde! Of het nu een emotionele aankoop is of een investering. Wil je zorgeloos genieten dan reiken wij je de hand en begeleiden van A tot Z.

Financiering / lease

BD Lease biedt flexibele kredietvormen aan om uw droom te kunnen verwezenlijken. Voor uitstekende voorwaarden, de lage premies en een persoonlijke benadering kan je bij onze partner BD Lease terecht.

Verzekering

Ook voor het verzekeren van jouw (exclusieve) auto zit je bij ons goed. In samenwerking met Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van exclusieve auto’s en klassiekers, kunnen zij je een uitstekende verzekering op maat aanbieden

Garantie

Op alle werkzaamheden en op elke auto geleverd geven wij 3 tot 6 maanden garantie op motor en bak. Wij hebben elke auto van binnen gezien en staan achter alle auto’s die we verkopen. Alle kosten zijn inclusief.

Youngtimers

Een bijzonder onderdeel van de collectie van Koen Exclusief zijn onze youngtimers. Met name voor zakelijke autoliefhebbers is het rijden van deze auto’s een aantrekkelijke optie. Youngtimers zijn exclusieve auto’s van 15 jaar of ouder die zakelijk worden gereden, maar dankzij hun leeftijd erg aantrekkelijk zijn om ook privé te gebruiken.

Inkoop

Jouw exclusieve auto direct aan ons verkopen? Of wil je weten wat je auto waard is? Dit kan bij ons op basis van foto’s of tijdens een bezoek aan onze werkplaats en is geheel vrijblijvend. Jij krijgt van ons een scherp en vrijblijvend voorstel maar vooral een eerlijke prijs voor jouw waardevolle bezit.

Morgen Internet - Zorgeloos website