Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf en wilt u niet voor verrassingen komen te staan?
Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom en werkplaats!

Wij verkopen alleen auto’s waar wij achter staan, met het juiste verhaal en het juiste onderhoud! 

Vakkundig uw versnellingsbak laten reviseren

Koen Exclusief verzorgt het specialistisch onderhoud aan uw exclusieve auto. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor het reviseren van uw versnellingsbak. Onze monteurs beschikken over de benodigde specialistische kennis om uw versnellingsbak weer in perfecte staat te brengen. Tijdens de versnellingsbakrevisie worden alle versleten onderdelen vervangen, waardoor uw versnellingsbak weer als nieuw wordt opgeleverd.

Versnellingsbak vernieuwen of herstellen

Waar andere specialisten u wellicht aanraden een nieuwe versnellingsbak te plaatsen, kijken we bij Koen Exclusief altijd naar de mogelijkheden van de bestaande onderdelen in de versnellingsbak. Veel versnellingsbakken kunnen na een goede onderhoudsbeurt nog lange tijd mee.

Is het tijd om uw versnellingsbak te reviseren?

Ondervindt u problemen met de versnellingsbak van uw exclusieve auto? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats. We nemen graag de tijd om uw versnellingsbak te beoordelen en een plan van aanpak op te stellen. Vakkundig uw versnellingsbak laten reviseren doet u bij Koen Exclusief.