Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf en wilt u niet voor verrassingen komen te staan?
Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom en werkplaats!

Wij verkopen alleen auto’s waar wij achter staan, met het juiste verhaal en het juiste onderhoud! 

Professionele begeleiding bij de aankoop van uw auto

Bij Koen Exclusief houden we van exclusieve auto’s. Net als u. We helpen u graag een auto te vinden die bij u past en volledig aan uw wensen voldoet. We begeleiden de aankoop van uw exclusieve auto dan ook van A tot Z.

Het aankoopproces van uw auto

De aankoop van een auto kan op verschillende manieren plaatsvinden:
1. U heeft zelf een auto gevonden die u door ons wilt laten beoordelen. Wij bezoeken de auto op locatie en kunnen voor u een aankoopkeuring uitvoeren in onze garage in Heteren of op locatie. Indien gewenst of noodzakelijk wordt het onderzoek uitgebreid met een endoscopische controle van de cilinders. Aan de hand van ons advies besluit u of u tot aankoop van de auto wilt overgaan.
2. U bespreekt met ons uw wensen voor de aankoop van een auto. Aan de hand van dit gesprek oriënteren we ons in de markt en presenteren we u de opties. Wanneer ons voorstel aan uw wensen voldoet, gaan we over tot een aankoopkeuring. Na deze beoordeling beslist u of u tot aankoop van de auto overgaat.

Aankoopadvies nodig?

Wilt u meer informatie over de aankoop van een auto via Koen Exclusief? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 026-4720546. We voorzien u graag van advies over de aankoop van uw volgende auto.